12.05.2011 г., 15:37 ч.

Малка природна картина 

  Поезия » Друга
915 0 0

В очите ми облаци от памук,

ръка протягам да ги докосна.

Вятърът духа ми повежда

към синьо-белия небосвод.

 

Под нозете тревата зелена

край мен всяко цвете шепти.

Разказва истории на вятъра,

по-мелодични от песен дори!

© Дива Самодива Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??