4.11.2007 г., 23:11 ч.

Малката Сълза 

  Поезия
1299 0 5

 Ти тръгваш и ме оставяш сам-сама

 и сили нямам ''сбогом'' да ти кажа.

 Ще се върна тихо у дома,

 на тишината всичко ще разкажа...

 Една сълза оставих на рамото ти да блести...

 Една сълза от моите очи,

 премесена със капките дъждовни.

 Ти тръгваш и ме оставяш сам-сама,

 да те прегърна, сили нямам даже.

 Но върху рамото ти, малката сълза

 за моята любов ще ти разкаже...

© Мел Стоименова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??