12.03.2016 г., 18:33 ч.  

Малкият човек 

  Поезия
816 1 7

Малкият човек

 

Има, малкият човек, голямо его.

И често сочи другите със пръст.

Повдига, малкият човек, високо чело,

за компенсация на своя ръст.

 

Физическия ръст го има.

Дребна му е малката душа.

Хули другите за трима.

Използва клевети, лъжа...

 

На малкия човек не се сърдете.

Пуснете го, той пътя си да хване.

И жалките му хули подминете.

Той само със това се храни.

© Ник Желев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??