21.09.2011 г., 13:40 ч.

Малкият есенен дъжд 

  Поезия » Пейзажна
487 1 1

Малкият есенен дъжд
почуква
по дългите ламарини
тихо,
невидимо.


Малкият есенен дъжд
не носи растеж
на реките звънливи.
Малкият есенен дъжд
не разказва
радостни приказки
за кратки лета.
Малкият есенен дъжд
не пои.
Той люлее дълго земята
тихо,
невидимо.

© Божидар Пангелов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??