8.04.2008 г., 13:46 ч.

Малко рими 

  Поезия
594 0 4

В мен е доста често кално,

покрито с чужди фасове,

безцветно, но флорално

със следи от глухи пасове.

 

 

 

По пода мъртви ембриони

сънуват своето прераждане,

докато аз разпадам на фотони

мракa от не едно изваждане.

 

 

 

И малко белези от лешоядство

прикриват зеещите дупки,

и тишината със злорадство

замества клюнове с черупки.

© Мария Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??