15.02.2017 г., 22:58 ч.

Малко сутрешно убийство 

  Поезия » Свободен стих
233 0 0

Мечтите ни,

разбити на брега,

нашата кръв – по пода,

краката ми –

треперещи на покрива,

черна котка ни пресече пътя,

но не се обърнах никога назад.

Убийството е надценено,

ако не е част от теб.

Ти умираш всеки ден,

когато празнотата ми е видима.

Няма как да ми помогнеш,

можеш мълчаливо да ме гледаш

как изчезвам.

© Ивона Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??