26.09.2004 г., 14:32 ч.

Малко свобода (за баща ми) 

  Поезия
1114 0 0
Ти си мой баща.
Друг татко немога да нареча.
Ти си ни гледал, работил си за нас разбирам.
Това никога не ще отричам.
Но твойте постъпки аз не одобрява,
знам че право на глас нямам.
Но искам поне веднъж
да седнеш да поговориш с мен като мъж.
Не искам вече всяка нощ
да се забива в сърцето ми нож.
Да плача татко ми омръзна,
да моля се аз неща-
само две неща тате искам
и те са ЛЮБОВ и малко СВОБОДА!

© Меги Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??