да го изкопчиш
от устните
на нечие друго
вечно
съществуване...
да го
задържиш дълбоко –
да разрушиш
ценностната система
само за дребнавост.
онова завинаги
да изкормиш
от живота,
незначително малко,
но друго –
няма налице.
крепи се...
още много, много
малко.
© Слънчоглед Всички права запазени