26.02.2011 г., 11:47 ч.

Малък Сечко 

  Поезия » За деца
1057 0 12


Пак забръска февруари!

Пролетта да изпревари,

пак фучи и не престава.

Баба Марта наближава,

а със ней – цветенца, птички –

ще събуди скоро всички.

За почивка време няма.

Малък Сечко по програма

да покаже, че инат е

трябва и че с нрав чепат е!



© Борко Бърборко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??