27.02.2018 г., 8:52 ч.

Малък Сечко 

  Поезия » За деца
413 0 2

Дойде и рече

Малък Сечко: „Пролетта

не е далечко!“

 

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??