26.04.2007 г., 14:35 ч.

Малък Сечко (за малки и пораснали) 

  Поезия » За деца
880 0 5
                                                       
                                                     МАЛЪК СЕЧКО

                                               
                                                 Сняг се сипе над земята
                                                 и покрива домовете.
                                                 Пак заспала е гората
                                                 от студа и снеговете.

                                                 Малък Сечко е сърдит
                                                 и фучи и си играе,
                                                 със кожухче е завит,
                                                 а за мене той нехае.

                                                 Сечко, Сечко, я се спри!
                                                 Виж, замръзна ми нослето!
                                                 Даже зайчето се скри,
                                                 щом ти бродиш над полето.

© Анна Станоева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??