16.01.2014 г., 12:38 ч.

Мама 

  Поезия » Друга
711 0 15

Прозорецът още във тъмното свети,
уютно е, вътре си ти.
Вратата, заключила стари тапети
отваряш със мокри очи.

Протягаш ръце и прегръщаш ме. Имам
сърцето ти. Крия се там.
Целуваш ме, милваш, а после заспивам
престанал да бъда голям...

© Ивайло Цанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??