Jan 16, 2014, 12:38 PM

Мама 

  Poetry » Other
710 0 15

Прозорецът още във тъмното свети,
уютно е, вътре си ти.
Вратата, заключила стари тапети
отваряш със мокри очи.

Протягаш ръце и прегръщаш ме. Имам
сърцето ти. Крия се там.
Целуваш ме, милваш, а после заспивам
престанал да бъда голям...

© Ивайло Цанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??