Мамо, бързам! Кажи!
Ще ти звънна във пет.
Само чакай да свърши деня ми.
Боже, колко лъжи!
Ще си водя отчет
за сълзите, маскирани в думи.
Нямам време сега.
Дави ме буца скръб.
Нямам време за нищичко, мамо!
Той и татко така
издълба своя път.
Нямах време. Сега него нямам!
© Деница Гарелова Всички права запазени