Apr 9, 2021, 9:54 AM  

Нямане 

  Poetry
279 2 12

Мамо, бързам! Кажи!

Ще ти звънна във пет.

Само чакай да свърши деня ми.

Боже, колко лъжи!

Ще си водя отчет

за сълзите, маскирани в думи.

Нямам време сега.

Дави ме буца скръб.

Нямам време за нищичко, мамо!

Той и татко така

издълба своя път.

Нямах време. Сега него нямам!

 

 

 

© Деница Гарелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??