21.04.2024 г., 20:03 ч.

Мама 

  Поезия
70 3 0

            Мама

  В памет на моята майка Недка Мустакерска

 

Родила ме е мама

и подарила ми е своето сърце,

очите слънчеви и сини,

усмивката невинна на дете.

 

Дължа ти много, мила мамо,

в душата си те нося аз,

как искам за минута само

да чуя твоя ведър глас.

 

Косите ми най-нежно да погалиш,

да ме обичаш както никой друг,

в душата ми доброто да намериш,

как искам да си пак до мене, тук.

 

Със погледа си ти разбираш всичко,

далече си сега, но зная аз –

обичаш ме и правиш всичко

да ми помагаш всеки час.

 

Родила ме е мама

и подарила ми е своето сърце,

очите слънчеви и сини,

усмивката невинна на дете.

           Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??