Мама е всичко .
Това е първата думичка,
тя е закрилата ни
тя ни обича повече от всичко на света.
Мама е всичко .
Тя ни помага да станем , като паднем,
тя е най – ценното за нас
тя е повече от това , което си мислим
Мама е всичко .
Тя е нашият супергерой ,
понякога се кара , но е за добро
понякога дава награда, когато я заслужим
Мама е всичко .
Тя е нещо невиждано в очите на детето ,
тя е супер човек ,
тя я човека , който ни обича най – много на света
© Георги Стоянов Всички права запазени