За нас
животът е мандата,
започващ от рожденна дата.
А две
рожденни дати няма.
Това е драмата голяма.
И кой
мандата ще изкара,
зависи как ще се докара
в живота -
винаги орисан
и в божия тефтер записан.
© Никола Апостолов Всички права запазени