Aug 21, 2014, 5:51 PM

Мандатност 

  Poetry » Phylosophy
312 0 0

За нас

животът е мандата,

започващ от рожденна дата.

 

А две

рожденни дати няма.

Това е драмата голяма.

 

И кой

мандата ще изкара,

зависи как ще се докара

 

в живота -

винаги орисан

и в божия тефтер записан.

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??