21 авг. 2014 г., 17:51

Мандатност 

  Поэзия » Философская
311 0 0

За нас

животът е мандата,

започващ от рожденна дата.

 

А две

рожденни дати няма.

Това е драмата голяма.

 

И кой

мандата ще изкара,

зависи как ще се докара

 

в живота -

винаги орисан

и в божия тефтер записан.

© Никола Апостолов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??