2.10.2008 г., 9:51 ч.

Мараня 

  Поезия » Любовна
556 0 3

сънят не ме лови

защото живея във сън

този единствения

във който пак

спираш дъха ми

извираш от очите ми

със спомен от друг живот

когато стигнахме края

на света и прекрачихме...

чуваш ли сълзите ми

виждаш ли душата ми

спъваш ли се в мислите ми

изгаря ли те сянката ми

пропадаш ли в стона ми

вибрираш ли от думите ми

виждаш ли ме когато

очертавам те с червило

порочно нахално алено

съхранило и попило всички

твои думи спотаило

в гънките на устните

които целуваш насън...

© Мария Магдалена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??