13.06.2013 г., 17:28 ч.

Маринаж 

  Поезия
512 0 1

       МАРИНАЖ

 

Сал –

         няколко греди

                                    самота,

стегнати здраво с въже,

оплетено от смесени

                                        чувства . . .

 

Сал –

              животът преди

                                     и сега. . .

мечти и  напукани

                                     устни. . .

© Пламен Порчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??