Jun 13, 2013, 5:28 PM

Маринаж 

  Poetry
509 0 1

       МАРИНАЖ

 

Сал –

         няколко греди

                                    самота,

стегнати здраво с въже,

оплетено от смесени

                                        чувства . . .

 

Сал –

              животът преди

                                     и сега. . .

мечти и  напукани

                                     устни. . .

© Пламен Порчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??