15.08.2009 г., 20:41 ч.

Мария съм... 

  Поезия » Любовна
2922 0 43

 

 

               

                Мария съм
                твоята...
                в дланите ти топли
                приютена
                най-святата сълза
                отронена
                за теб съм... Божия.

                икона ли
                жена ли
                в олтара небесен
                за вечността
                принесени
                само болка тиха
                и страдание

                и какво ли
                значат
                миговете тъжни
                щом записана
                във времето остава
                една
                любов завинаги.

                Мария съм
                твоята...
                душата ти незрима
                все още нося
                с нежност повита
                в моята
                докато... ме има.

 

 

 

 

           МУЗИКА >>> Conzerto de Aranjuez

 

 

 

© Магдалена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??