Мария съм
твоята...
в дланите ти топли
приютена
най-святата сълза
отронена
за теб съм... Божия.
икона ли
жена ли
в олтара небесен
за вечността
принесени
само болка тиха
и страдание
и какво ли
значат
миговете тъжни
щом записана
във времето остава
една
любов завинаги.
Мария съм
твоята...
душата ти незрима
все още нося
с нежност повита
в моята
докато... ме има.
МУЗИКА >>> Conzerto de Aranjuez
© Магдалена Костадинова All rights reserved.