6.01.2020 г., 19:32 ч.

Марката "Иван" 

  Поезия » Друга
386 0 5

Има чудни имена,

тук на село, във града.

Митко, Петър и Мина,

но Иван е по-така.

 

Има много имена,

на девойки, на цветя.

Мая, Роза и Сълза,

но Иванка е една.

 

Има чудни имена,

шарен, пъстър е света.

Но Иван е марка "А",

а Иванка най-така!

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??