11.08.2022 г., 11:36 ч.

Мармалад 

  Поезия » Хумористична
819 0 0

Сини сливи купих вчера 

да направя мармалад. 

Ям ги сутрин, по вечеря 

и се чувствам страшно млад. 

 

А на всичките ползватели 

на ,, Туитър,, и ,, Фейсбук,,

аз написах-Ей приятели, 

с мармалада ще сте чук! 

 

Но,жената ми се мръщи:

"Искам лютеница аз !

Тя е важната във къщи,

а и помисли завчас. 

 

Ти на млад недей се прави,

Какво дириш и във "нета',

щом меракът те остави 

и не вдигаш самолет а!" 

 

Поразен във тоз момент 

сгромолясах се съвсем. 

Е, при този аргумент 

лютеница ще ядем!

 

© Георги Янков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??