Сини сливи купих вчера
да направя мармалад.
Ям ги сутрин, по вечеря
и се чувствам страшно млад.
А на всичките ползватели
на ,, Туитър,, и ,, Фейсбук,,
аз написах-Ей приятели,
с мармалада ще сте чук!
Но,жената ми се мръщи:
"Искам лютеница аз !
Тя е важната във къщи,
а и помисли завчас.
Ти на млад недей се прави,
Какво дириш и във "нета',
щом меракът те остави
и не вдигаш самолет а!"
Поразен във тоз момент
сгромолясах се съвсем.
Е, при този аргумент
лютеница ще ядем!
© Георги Янков All rights reserved.