1.03.2024 г., 17:16 ч.

Марта 

  Поезия » Гражданска
71 0 0

Марта здраве ни предрича,

истински ни тя обича.
Късмет верен ни зарича
и на вяра ни обрича.

 

Да подаваме ръка
с щедрост, честност, доброта.
Да е нашата съдба
скрита от порочността.

 

Марта горда, разцъфтяла,
всеки залез изтъкала,
вярва в бялата надежда
и червената одежда...

© Наташа Басарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??