5.05.2024 г., 11:47 ч.  

Маска 

  Поезия » Бели стихове
210 0 0

И макар душата да бушува,

да беснее, 

страстно за изказ да бленува, 

плътта остава окована,

вкаменена, 

а лицето - безизразно - по принуда. 

© Losie Calp Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??