May 5, 2024, 11:47 AM  

Маска 

  Poetry » White poetry
209 0 0

И макар душата да бушува,

да беснее, 

страстно за изказ да бленува, 

плътта остава окована,

вкаменена, 

а лицето - безизразно - по принуда. 

© Losie Calp All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??