21.06.2007 г., 21:56 ч.

Мечта 

  Поезия
609 0 0
Мечта - какво е това?
Любов - защо ни е тя?
               
Сънят свършва сега...
Принцът красив и галантен,
мил и елегантен,
появи се просто за миг
и изчезна от моя вик.
Аз исках да го спра, но как
отне ми го моя враг.

Часовникът звънна и свърши съня,
но аз продължавам своята мечта!

© Мария Куршумова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??