30.11.2008 г., 18:47 ч.

Мечта 

  Поезия » Любовна
647 0 3

Ако бях вода

и можех да те срещна,

до извора да слея с теб река.

Ако бях пчела

и можех да те сегна,

допряла устни в твоята снага.

Полята росни утрин

с усмивка бих огряла,

ако можех в твоите очи да усетя топлина.

И само твоите мечти,

които бих ти дала

в моето сърце би роза разцъфтяла.

В моята душа една сълза ще грейне

ще опитоми мига

ще го примами.

Като кошута ще те зърна във гора,

а ти далеч от мен избягал

нощем ще ме дириш в самота.

© Ирена Велинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??