20.11.2009 г., 23:29 ч.

Мечта 

  Поезия » Любовна
854 0 4

Мечта

Любов невиждана, зароди се в мен.

Появи се ти и слънце внесе в моя ден!

Стоях сама под нощното небе,

да съм с теб всичко в мен зове!

Ден след ден прорязваха ме твоите очи,

сякаш знаеше какви са моите мечти!

В съня си само аз се моля

ти да кажеш: "Ти си само моя!"

И отново да зърна твоето лице,

без да прорязва моето сърце!

© Памел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??