18.05.2010 г., 1:01 ч.

Мечта 

  Поезия » Друга
1156 0 22





Мечта

 

Да се загубиш сред безкрая,

където чезне вечерта,

да се събудиш в омая,

сред пламъците на деня.

 

Да се стопиш като частица,

докосната от нечия ръка,

да се разтвориш като капка

във океан от нежна светлина.

 

Да изгориш във синевата,

от дирята на нечия  душа,

да бъдеш някъде далеч,

далеч при своята мечта.

 

 

© Сеси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??