4.01.2006 г., 22:03 ч.

Мечта 

  Поезия
796 0 3

Имам си една мечта –

да се събудя без тъга

и да ме озари от сутринта

светлината на деня;
да видя пътя си ясно,

без да чувствам, че ми е тясно

в този свят безкраен

без да търся кода таен;

да се питам и да зная,

да разбирам и да желая,

да живея, не да съществувам

и пак по нищото да не тъгувам.

© Петя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??