31.05.2017 г., 11:17 ч.

Мечта 

  Поезия » Философска
484 0 3

                                                              Мечта

 

Мечтата е желание, вдъхновение,

закътано в човешката душа.

За нещо малко, дори обикновено,

когато се сбъдне, щастие е това!

 

Мечтаех много да видя мойте деца,

Бог чу молбите ми, помогна ми така,

видях аз моите любими същества. 

Бащата синовете си видя Сега

и те очакваха тази среща със свити сърца.

Те мънички са но имат мечти,

за дребни неща, да не бъдат сами!

Да видят Татко си, за малко дори.

Две момчета и малката им сестра,

една красавица с усмивка на уста.

Прегърнах ги, целунах ги, мойте деца,

и изчезна за малко скри се, тя - Тъгата.

Сега в душите ни цареше Радостта!

Говорихме за различни неща,

но бързо свърши случайната ни среща.

А Мечтата си остава пак мечта!

Затова е тя мечта, не се случва сега и веднага!

 

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??