Някой ден светът ще бъде
по-добър, по-хуманен,
силата на прогреса ще види
и няма да е тъй отчаян.
И ще има правда
на цялата планета,
няма да има глад, жажда
и светлината вече няма да ни е отнета.
Хората омразата ще забравят,
ще се държат по-етично
и вместо да се борят да оцеляват,
ще живеят достойно, хармонично.
© Георги Всички права запазени