Често двама ни заедно сънувам,
но има нещо, от което много се страхувам
и това не е че не мога айляк да римувам
просто съм сам и не обичам да се преструвам
Виждах те почти всеки ден
виждах те и се надявах да си в моя плен
в плен на обичта ми пламенна и гореща
но знаех, че не ще получа същото насреща
Чудих се дълго защо в главата ми си вечно ти
чудих се защо си част от моите мечти
но настъпи моментът, в който спрях да се чудя
момента, в който успях себе си да пробудя
като дори успях да се принудя че думата
аз и ти заедно всъщност ще значи "полуда"
Знам, че за теб съм просто част от приятелите
а виждах как с теб да сме на любовта създателите
но само с мечта ще си остана красива
мечта, примамливо истинска но лъжлива.
© Георги Всички права запазени