May 4, 2021, 11:01 AM

Мечта 

  Poetry » Love
448 0 2

Често двама ни заедно сънувам,

но има нещо, от което много се страхувам

и това не е че не мога айляк да римувам

просто съм сам и не обичам да се преструвам

 

Виждах те почти всеки ден

виждах те и се надявах да си в моя плен

в плен на обичта ми пламенна и гореща

но знаех, че не ще получа същото насреща

 

Чудих се дълго защо в главата ми си вечно ти

чудих се защо си част от моите мечти

но настъпи моментът, в който спрях да се чудя

момента, в който успях себе си да пробудя

като дори успях да се принудя че думата

аз и ти заедно всъщност ще значи  "полуда"

 

Знам, че за теб съм просто част от приятелите

а виждах как с теб да сме на любовта създателите

но само с мечта ще си остана красива

мечта, примамливо истинска но лъжлива.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??