25.07.2021 г., 10:45 ч.

Мечта 

  Поезия » Любовна
203 0 0

Пожелах си аз една любов голяма, 
която всички мои камъни да издържи..
Сърце кървящо-рана върху рана
дори след тая грозна гледка - тя да продължи. 
Пожелах си полет към мечтите мои, 
Ръка за ръка аз със теб да полетя. 
ОТ последния ми полет съм по кости, 
Но душата ми е смела - иска любовта. 

Пожелах си да те има, да те усетя истински в сърцето,
Да знам, че този път няма да е зима 
И няма да бродя сам сама в полето..

И няма вечно болка в мене да напира. 
Пожелах си с мене да вървиш, 
Хванал здраво моята ръка 
И никога да не забравяш, 
Че пътя винаги е любовта. 
Не искам много, то си е въвсем нормално. 
Едно сърце ранено-му е нужно малко! 
И вярвам, че ще дойдеш да ме стопли, 
Да прогониш всички мои страхове.. 
В душата и сърцето да не чоплиш, 
А да ме галиш като малко дете. 
В замяна ще ти подаря света, дори луната зарад теб ще стигна! 
Моя голяма мечта - ще се боря за да те достигна! 

 

© Звездилина Видева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??