15.10.2007 г., 10:18 ч.

Мечта? 

  Поезия
638 0 2

Мечта?
Каква е твоята мечта?
Това, което ми говори...
илюзия ли е или лъжа?
Говориш ми за любовта...
а в мен не виждаш ти жена!
Говориш ми за идеала...
и даваш ми  нея, чуждата, за пример!
Какво да ти кажа сега...?
Объркваш ме...
какво е любовта???

© Нели Вичева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??