3.02.2010 г., 13:57 ч.

Mечта ли си?!? 

  Поезия » Любовна
596 0 1

Ти мечта ли си,

или може би надежда,

защо до мене спря

и плахо се огледа…

 

Нежност, обич и любов,

нима ги носиш с благослов?!?

Нима спря на моята врата,

нима пак твоето име ще шептя…

 

Обичах, страдах и дълго плаках,

не искам отново сълзи,

думи коварни и чувства измамни,

нямам вече дори мечти…

 

Сега ти се спря,

носиш мечти и без сълзи нали?!?

Страхувам се,

как отново да позволя,

трепета на любовта,

да завладее моите сетива…

© Жулиета Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??