3.04.2008 г., 0:02 ч.

Мечтана съдба 

  Поезия » Любовна
679 0 11
 

                         Мечтана съдба

 

 

                        Мечта - твоята...

                        Съдба - моята...

                        Случване - прохождащо...

                        Неуверено отначало...

                        По-сигурно след това...

                        Шаваш в душата ми

                        и я разпръскваш -

                        на хиляди парченца...

                        После ги подреждаме заедно.

                        Пътуваме към нов изгрев...

                        Отразяваме любовта.

                        Вече можем да летим.

                        ...

 

                        Мечта - твоята...

                        Съдба - моята...

                        Случване...

 

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??