18.10.2017 г., 1:18 ч.

Мечтания... 

  Поезия » Философска, Свободен стих
402 1 5

Мечтания...

 

Замечтана е нощта

и в прегръдки замълчала.

времето не язди бясно

сенките изтръпнали са

в събуждането на зората.

Душите, които пламтят

без да се изпепелят...

спомени и мечти, които...

във вятъра рисуват се...

Заспала е тъмнината...

и морето свети ли свети...,

а света очаква нетърпеливо...

утрото което ще дойде...

но неспирно мечтае за мига...

като птиците лети свободно...

на всяка стъпка наслаждава се...

и живеят деня и нощта

в песента...

 

 

© Лили Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??