24.02.2021 г., 19:38 ч.

Мечтателка красива ти бъди 

  Поезия » Любовна, Строги форми
832 0 12

В старанието си да бъда мил

възможно ли е с нещо да сгреша?

От прекалена нежност - за лъжа,

съмнение във теб да съм стаил.

 

Не се съмнявай! Всичко съм открил,

до огненост - сърце и ум, душа,

защото порива на теб дължа,

пленяващо духа ми просветлил.

 

Мечтите ти са моите мечти

и същността ми цялата мечтае

светът за тебе, мила, да узнае.

 

Не подценявай бъдещето ти.

Желая с чудо да те изненада.

Една любов да те дари с отплата.

 

Мечтателка красива ти бъди

и вярвай силно в утрешния ден,

и чарът ти ще блесне извисен.

 

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??