7.09.2007 г., 13:42 ч.

Мечтателник 

  Поезия
754 0 7
Вечер, до болка, когато
се опитвам да пипна звездите,
се превръщам в мечтателник,
който гледа разсеяно шарките
на килима, потънал във образи.
А будилникът строго отмерва
всеки копнеж, във мастило,
с метрономната си механичност
и тишина на стотици щурчета...

08. 2007

© Никифор Никифоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??