25.08.2021 г., 23:43 ч.

Мечтая 

  Поезия » Друга
551 5 14

Мечтая за един прекрасен свят,

във който сме свободни и щастливи,

в небето плуват облаци игриви,

цветята пръскат нежен аромат.

 

Мечтая за едно безкрайно лято

със звездни нощи, музика и смях.

Освободени от вина и грях

летим – задружно птиче ято.

 

Мечтая за една любов красива,

изпълваща душата ми докрай.

Земята да е приказка без край,

в която добротата да прелива!

Мечтая…..

© Nina Sarieva Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите »

9 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??