Aug 25, 2021, 11:43 PM

Мечтая 

  Poetry » Other
554 5 14

Мечтая за един прекрасен свят,

във който сме свободни и щастливи,

в небето плуват облаци игриви,

цветята пръскат нежен аромат.

 

Мечтая за едно безкрайно лято

със звездни нощи, музика и смях.

Освободени от вина и грях

летим – задружно птиче ято.

 

Мечтая за една любов красива,

изпълваща душата ми докрай.

Земята да е приказка без край,

в която добротата да прелива!

Мечтая…..

© Nina Sarieva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??