10.09.2007 г., 9:46 ч.

Мечтая спомени 

  Поезия
590 0 13
Ще помечтая спомени-измислици,
да си припомня за небивалици,
ще бъда тази нощ принцесата
със стъклени пантофки сини.
Сънят ми недосънуван, ще се сбъдне,
към своят свят - звезда ще литне.
Каляска тиквена на прага ми ще чака
със делника в зори да ме приеме.
Звездите ще са трепкащите полилеи,
запалени с искриците от нежни феи,
ефирът от любов ще натежее,
в копненията нежни ще прелее.
И моят принц... там мен ще чака.
И аз ще бъда неговата нежна фея...
Най-хубавите спомени не са се сбъдвали,
мечтая смомените, за да ги сбъдвам.

© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??